Puss

Tjolahoppsan. Ledig dag idag. Eller ledig och ledig.. pluggdag borde jag kalla denna torsdag. Fast pluggandet går ganska så segt fram. Men det är hälsokunskap och mycket om mat, ätstörningar och kondition så man borde kunna ganska så mycket från eget huvud.. ää annarst då. jag börjar väll få ögoninflamation. och det får jag fan heller INTE få. då dör jag hellre just nu. jag får inte missa provveckan som rullar på just som bäst. Inte missa ett ända prov!! annarst blir jag underkänd och jag orkar inte ta om en kurs. Annarst så är jag lyckligast på jorden. Fick precis veta att jag får byta en studieperiod på 2månader till en annan skola. från 7 dec - 25feb eller något. Jag får åka till skolan med alla mina vänner, 20minuters skolväg inte 1h 30min. AAAAAAAAAAh lyckoskrik!! så jag är gladast trots plugg och irritation i ögat. Btw igår var jag hos k. jag åt ganska mycket gemfört med hur bra alla andra dagar gått. men idag när jag gick på vågen så blev jag sjukt positivt överraskad. jag hade gått ner 0.4 IGEn. så om 0,2 är jag vid första målet! vihuuuuuuuuu. hörs senare nu måste jag plugga minst 2h. blä.

Happyyyyyyyy


hej vänner. klockans visare visar snart 2.52. jag ligger i min säng. lyssnar på in the air med phil collins. finns ingen vackrare sång. stämmningen är så gåshuvsgivande!! regnet smattrar passligt utanför också.
tänkte posta er en otrolig bild. gåshuuud!! perfekt kropp. fantastisk bild. aahhhhh. vackert. tänkte uppdatera hur det går för mig också lite grann! (oh nu kom trumman i sången!! bästa stället!!) för mig går det bra! sjukt stolt över mig själv. jag ser otroliga ändringar på min kropp redan. jag är så himla pepp. jag är inte hungrig längre. idag åt jag ingenting annat än 1toast runt 6. annarst är vatten och 1 burk cola zero mitt dagliga intag. imorgon skall jag plugga på ett fik med s. stans godaste kakao säljs där. tänker bara ta pengar så det räcker till kakaon. jag mår så himla bra. allt går så himla bra för mig nu. jag skulle verkligen inte villa byta liv med en enda person nu. och det är väldigt ovanligt. fast någon annans kropp skulle jag såklart gärna ta. men annarst mår jag så himla bra. H. vill också att du skall må bra!! älskar dig. otroligt. allt fixar sig. <3 jag lovar. och ser till. men nuuu bye bye. ta hand om er. <3

2011

Hej. Kom precis hem från en skön lång prommis med h och doggen. Idag efter plugget åkte jag och h in till stan. vi käkade en wrap och talade ut. vi har inte gjort det på skit länge så det kändes skönt. lite pepp och sådant kändes jätte bra. sedan tog jag bussen hem. när jag kom hem runt 7. bröt helvetet ut. mamma hade glömt cola zeron.. det var det enda/ända? jag hade bett henne köpa. själv hade hon och papi köpt glass, ostar, vin, choklad mm. och allt jag verkligen hade lust på efter wrapen var några glas zero. så jag ringde upp h och frågade om hon orkade hänga ut på en promenad i dugget. en timme senare traskade jag glatt iväg med musiken fullt i öronen. gick med h i 1h 30min typ. köpte zero och gick hem. så blev runt två timmars prommis. härligt! nu har jag precis avnjutit ett fotbad och värmt fossingarna en aning. nu blir det dyka under täcket och iskall zero, musik, pepp talk med h och sökasöka bilder och blogga. hade gärna festat idag men kanske det är rätt bra för hela mig att ta det lungt imellan.. vi hörs om någon timme igen. idag skall det vakas. för fulla muggar.

AJAjajaj

fan också. jag har så jäkla ont i magen. jag kan verkligen inte sova. sitter ihopkurad till en boll i sängen och försöker hålla min häst-hosta inne. (gör ont gånger två när jag hostar!!) jag har jäkla skit mens på g också.. fast lucky me har jag säkert världens bästa mens. Allt från 1 timmes mens till max max 2dagar! man kan inte klaga. men usch nu tror jag att jag har mensont PLUS magknip. aj fan. blir snart väcka mamma och dra till sjukhus typ. pårikigt. jag vet inte vad det är med mig och magknip. jag har ont i magen jätte ofta. (det vet du h.) och jag säger bara jag klagar inte förrän min mage verkligen skriker PAIN.. så jag har rätt jobbigta värkar ofta.. men varje gång jag klagar om min mage till mamma skyller hon på att jag äter dåligt, ohällsosamt, för lite, sällan, dricker för mycket bubbligt, äter för mycket glass (vafaaaan jag äter aldrig glass??) mm. så det känns bara onödigt att berätta åt henne.. ää. men nu är klockan 3.15. och klockan ringer om 4h. så jag skall försöka sova nu. försöka krypa ner i någon wierdo ställning och försöka värma om min mage med någon dyna. blir inte en natt som alla andra kan jag lova. annarst är jag världens lyckligaste tjej just nu. jag är bara så himla kär å galet glad. hah där kom det rakt på sak. (du får höra allt h!!) GODNATT!!

aah beautyyy++


Hej. Kom precis hem från stan. Jag träffade n. gick helt okej. n ville och äta på en restaurang jag hatar så jag köpte 2 st wraps med mig. ångrar dock att jag åt 2. jag blev äckligt mätt.. men det är allt jag äter today. btw idag på morgonen fick jag en underbar överraskning när jag steg på vågen. jag hade gått ner sjukt mycket sedan förra gången (2veckor sedan typ) jag väger lika lite som jag vägde när jag var som smalast på sommaren.?? förstår inte.. känner iallfall inte mig lika smal. men jag blev så himla peppad och glad!! så idag blir det bara cola zero eller vatten. thats it. imorgon är det fredag. min lyckodag. klarar alltid mig bäst med maten då. eller jätte länge utan mat iallafall. nu skall jag ut och åka lite bil tror jag. eller så tar jag en powernap. vi får se. men ha de bra så hörs vi senare! ciaooo

Heeyoo!

morgonmål:-
lunch: 1 caesar wrap + 1 shake
mellis:-
middag:-
+ 1 glas cola zero.

imorgon börjar jag först 1. slutar redan två timmar senare. Sjuukt onödigt eftersom skolvägen tar upp till 2h.. men efter skolan åker jag in till stan igen och träffar n. hon vill fika på donalds. så jag äter väll en wrap igen. Så himla bra! kanske inte världens hällsosammaste men jag hålls mätt sjuuuukt länge!! har inte lust på något mer efter dom ens. så imorgon hoppas jag min dag blir såhär:

morgonmål:-
lunch: -
mellis: (runt halv 4 när jag är i stan) 1wrap
middag:-
kvällis:-

då är jag skit nöjd iallafall. Puss vi hörs kanske senare ikväll redan.

Veckoplan (så jag klarar mig)

onsdag: ingen skola. bara besök på muséum. 10-2. sedan fika med n.
mm: -
lunch: -
mellis (typ 3) 1 ceasar wrap (179 kcal or something)
middag:-
km: -

torsdag: skola 13-15
mm:-
lunch: mandarin
mellis: -
middag: omelett

fredag: skola 10-14.20. fredagen klarar jag ALLTID utan mat enda till runt 20.00
mm:-
lunch: mandarin om jag blir hungrig
mellis:-
middag:-
kvällis: omelett+cola zero.
dock! om jag far till någon fest-chillkväll äter jag ingenting.

lördag: vaknar runt 11? om jag är bakfull äter jag oftast ingenting på lång tid.
mm:-
lunch:-
mellis:-
middag: omelett med potatis/broccoli
+ cola zero

söndag: dagen då jag klarar mig bäst faktiskt. vaknar kring 12?

äter ingenting före middag. skall äta 1 ugnspotatis eller 1omelett


ääh jagvet. ni kan tänka. Gud hon kommer aldrig klara det där. men jag måste!! jag grejjar inte det om jag låter mig äta helatiden.. och jag vill bli van med lite mat. på sommaren när jag var på min såkallade "omelett" diet gick jag ner sjuuuukt mycket och fick platt mage direkt. (eller plattare) men nu måste jag sova. skall upp 8.15 och jag får inte försova mig som idag.

0.32


usch jag är så jäkla fail. jag klarar mig lätt som en plätt utan mat till runt 4-5. sedan blir jag hungrig och frossar något. idag blev det mcdonalds meal. usch. har inte ätit något annatn men ändå. jag är sämst. tog mcdonalds meal till bion. och jag åt när jag verkligen var hungrig.. men jag lovade mig sj. INGEN donalds. imorgon slutar jag 1-halv 2. sedan skall jag sola lite tror jag. får se. kanske träffa upp en vän också.. då skall vi fika. kanske tar jag ett bröd på en fika och äter bara det. eller så tar jag en kakao och sippar på den. fast då behöver jag någon mat hemma. ajdå. jobbigt. men jag vill inte faila.. allt gick så bra för 2v sedan. orkar inte känna mig fet längre. men ändå tänker huvudet bara på mat.. uffffffffff

dunno

klockan visar lite före två. två är typ ingenting när jag tänker på att jag nuförtiden vakar till runt 3 -4 på vardagarna fast jag skall upp halv 6. inte klokt. inte hällsosamt heller. men jajaa. jag måste få skriva av mig lite nu. denna dag gick okej. inte så bra jag hade förväntat mig. tyvärr. det blev en pizza slice men också två toast. fast just nu känner jag mig rätt bra. hungrig också. på fikan tog jag dock bara en kakao så jag är nöjd att jag stod imot allt annat gott. Imorgon skall jag till plugget kl 11. 11-4. Jag tillåter mig bara 1 mandarin. Efter plugget skall jag och bästis på bio. blir så jäkla mysigt. vi skall se 2012. jag är faktiskt jäkla nervös. jag kan inte hantera skräckfilmer eller filmer med effekter och höga ljud etc. jag blir så himla rädd och börjar tänka att allt händer på riktigt. men jaa' jag är faktiskt också nervös för maten. vår skola slutar nämligen 4. sedan är vi inne i centrum runt 5. där efter har vi 3 h på oss förrän bion börjar. (19.45) jag kommer vara himla trött och slö och HUNGRIG.. men jag har planerat att jag får ta två st caesar wraps eller en baguette till bion. Inga godis eller annat skit. Något som mättar och räknas som mat. plus en cola då. Håll tummarna. Jag vill inte faila. Verkligen INT.

En snabbis



vilket onödigt inlägg. tänkte bara komma in och säga hello före jag drar iväg. jag skall möta upp k och fika. fast jag skall bara ta en kakao eller en kopp te. har redan ätit klart för idag. en bit hembakad pizza från igår. lite ruccola sallad och parma skinka. typ ingen ost. så det är ok. men ingen mer mat idag. imoron får jag äntligen mina ägg så dåå blir det omelett. men nu skall jag dra förrän jag somnar med huvudet på tangenterna. hoppas H inte somnat i solariumet. haha. (vi vakade nämligen till 4 igår.. och sov i ynka 2h) så vi är fan tröttare än jerusalems barn eller något. TJenixen.

old shit


hej cutiepies. idag har jag ryckt mig i nacken och sagt till på skarpen. INGEN UTGÅNG. jag har fan varit sjuk och nära på att hosta lungorna nu i över 3veckor. inte okej. så idag ligger jag hemma med duntäcke, film, bloggar, kamera, musik, mobiltelefon och zero. har annarst bara skitit i att vara sjuk och festat hårt varje fredag,lördag. kul med utgång iknow. men ibland är det bara att sätta stopp. maten går faktiskt bra. igår åt jag ingenting. bara chips&dip. sedan fick jag jäkla ångest och fick panikatack. jag tror faktiskt K märkte att jag inte trivdes med chipsen i magen. hon frågade heeeelatiden massor med frågor angående mat. men jaa' kanske jag bara inbillar mig. idag har jag ätit lite chips hos K på morgonen och sedan en toast med avocado, tomat, 1bacon skiva på. nu mumsar dom andra glass där uppe. jag har inte ens lust. en sak jag märkt är att jag ALLTID förr var beroende av att ha något gott hemma på fre, lör. men nuförtiden behöver jag aldrig mer något annat än min cola zero. härlig känsla. nu skall jag titta på någon film tror jag. väntar också på samtal från k som är påväg till en fest där pojken jag gillar finns. uuu. intressant. jag väntar på samtalet. vill höra ALLT.

fucking shit

Fan jävla kuk helvetes skit fan fuck skit. jag orkar inte längre. orkar inte drabbas av denna jäkla ångest. vad i helvete skall jag göra? jag sitter och gråter nästan av maten som ligger i min mage. jag vill få ut den men jag tänker inte spy. det tänker jag aldrig. men jag vill få min mat ut. jag hatar denna känsla. jag hatar att se andra kunna äta normalt. fast jag vill inte äta normalt. tanken på att ätanormalt får mig att må illa. jag vill känna mig smal. denna vecka har bara varit så jäkla fail. jag känner mig stor som ett hus. jag förstår inte. fan jag mår piss. förlåt för detta skit inlägg. jag vet inte bara vad jag skall ta mig till.

1500


-- ää vackrast!! bara jag också skulle ha en rygg som hon.. ibland förstår jag bara inte mig själv. jag sitter och skriver detta inlägg bara 1 minut efter att jag ätit en skål b&j glass. fast jag vet inte.. glass är det ända som smakar normalt. allt annat smakar paff och skit. försökte äta lite pasta men det smakade bajs. så jag har inte lika ångest som jag annarst skulle få. men ingen mer mat idag är allt jag säger. usch ingen. som tur är glassen slut också. nu ligger jag i soffan. haha jäkla soffpotatis och kollarpå änglar och demoner. jag förstår INGENTING av filmen. men direkt när jag stänger av filmen vill jag se mer. underligt. invecklade filmer är sämst men jäkla beroendeframmkallande. vi hörs senare. ta hand om er

obehag och stolthet

usch. vilken jäkla fet ångestatack jag fick just. jag har legat soffa idag hela dagen och har ätit 4 mörka bröd med lättkeso och tomat. ett bröd 40x4 = 160 + lite till för pålägg. inte direkt stolt men ää det går. äckligt mätt iallafall. MEN nu till ångesten. jag vet inte vad gick i mitt huvud precis men för bara 10min sedan stog jag och skedade ner en massvis med makaronilåda i en stor tallrik. när skålen var i mikron fattade jag först vad jag höll på med. jag smakade på 1makaron och kastade sedan tillbaka all mat!! om man inte är hungrig skall man fan inte heller äta. så bra är jag iallafall att ajg lyckades förstå det. om jag hade ätit den ostiga makaronilådan skulle jag fan dött av ångest. Ingen mer mat a!! ingen mer mat idag. bara cola! imorgon blir jag hemma också. tror jag iallafall. då skall jag bara dricka cola. jag klarar mig. jag vill gå neråt. jag vill inte fucka upp allt nu. ääh vi skall neråt!!!! nu skall jag kolla thinspo

tack och godnatt


förlåt för seg uppdattering. jag har bara levt livet och nu drabbats av en otäck flue. orkar knappt hålla huvudet uppe. maten går sådär. jag magrar och får höra kommentarer att jag magrat massor. tack för dem!! dom värmer och får mig att villa kämpa vidare. men ääh orkar inte nu tala om mat. för nu vill jag fan bara ha glass!! till halsen. men det finns ingen glass.. hrmp

btw. jag förstår mig inte alltid på vänner. hur vissa verkligen bara tycks villa såra. iallafall när saken gäller känsliga saker som känslor. men jajaa. kanske jag bara är dum i huvudet och tycker att man skall vara försiktiga med saker som angår andras känslor. iallafall känslorr för någon annan. eller så kanske jag bara överdriver.. ääh skitsamma. vem läser ens mer? none

thursday

Hej. Jag ligger hemma i sängen. Sjuk. Otroligt förstörd. Och bortblåst på något underligt sätt. Klockan har precis passerat 4. Jag har fortfarande inte ätit något. Jag är inte ens hungrig. Jag har bara sippat på två koppar oboy. Tänker inte äta något förrän jag får middag ikväll. Eller jaa' om halsen ens kan ta imot någon mat. har så jäkla ont i halsen. Måste bara säga er. Jag ser faktiskt resultat. Mina revben har börjat komma ut väldigt synligt och min mage har blivit mycket plattare och mindre. Benen har blivit smalare och ryggbenen kommer ganska kraftigt ut. (har alltid haft stora ryggben) och höftbenen är väldigt synliga. Oh vad fint! Blir så pepp av resultat. Är fortfarande gemförbar? med en flodhäst men jag ser resultat och det glädjer mig så otroligt!! Usch. Har precis gjort färdigt mitt hälskokunskaps projekt och skall söka nya sånger på youtube. Älskar att göra de! sedan skall jag kanske sova en stund. Vi får se. Skön dag. Men fan vad kroppen gör ont. Aj. Imorgon är det fredag btw. yey!!

Frustrerad och störd


Hej på er. Jag ligger och fryser i soffan. Har precis mättat magen med en skål nudlar med sursöt sås. Idag har varit en äcklig jag-blir-inte-mätt-dag. Jag vaknade klockan 5. Tog morgonbussen 5 i 7. Var i skolan kring kvart i 8. Hade 5h bild. Usch!! Åt lite gummi-pasta som skolan bjöd på. Ångrade mig efteråt. Hade 2h musik. Väntade på 611'ans buss i 20min. Bet på naglarna av hunger. Åkte buss i 40min. Böt till metro. Köpte en iskall cola zero. Tog buss nummer 2 hem. Blev inte mätt på zeron. Allt var skit. Min ipods batteri dog. Jag satt och glodde ut på det gråa vädret i långa 30min. Gick hem i det fryskalla vädret. Kom hem. Däckade direkt i soffan. Kunde inte sova pga en jäkla kurrande mage. Syrran kokade nudlar. Jag åt hälften. Nu är jag hungrigare än innan. Men nu blir det bara till zero. Senare ikväll. inger mer mat. hej

HOLY MACARONI






det gör så himla ont att titta på dessa bilder. jag vill vara som hon. fy fan att jag åt donken meal idag. fy fan för mig. FÖRBÄTTRINGAR please!! ohja. imorgon kämpar jag vidare. förra veckan gick nämligen rätt bra! och jag gick neråt. Nu vill jag fan bara forstätta

Catwoman


fina L. Vilken smal arm. Oh.

Hej bloggen. Vi var i riskzonen men en stor dos alkohol hjälpte till i detta fall. Tjejen som fick reda på att de finns en blogg om mat och grejs kommer inte ihåg nåååågot. hon var så jävla full igår. så jag tror inte vi behöver lösenord på denna blogg. men vi skall hålla stenkoll nu! Igår var det bigbig party. Jag var katt. Jag hade på mig ett tajt American Apparel liknande fodral med U- i ryggen. Jäkla tajt var det. Först var jag helt skit rädd att ha på mig det. Men jag hade inget annat så det fick gå.. Jag har aldrig i mitt liv hört så mycket komplimanger för min kropp. Människor ropade ut kommentarer som " du ditt spagettistrå" och " gud vad livet är orättvist jag tränar 10gånger för att hålla kroppen i trim, du äter och dansar på fester och du ser ut som en pinne" Jag blev så himla glad!!! Dock gick jag och kände mig som en köttbulle. Men dom snälla kommentarerna fick absolut mig att känna mig lite smalare och finare. Nu skall jag sova. Idag har jag bara ätit en skål spagetti. Imorgon slutar jag 12 sedan skall jag och s till M och träffa lite vänner. Sedan drar jag, s och K någonstans. Dom vill äta på typ bagel-huset eller på donalds. Vi får se hur det blir. Godnatt mina skatter<3

RSS 2.0